Apr 7 / contact

Shemale Mistress Vanessa

Localitate: Bucuresti

Text anunt: Buna! Eu sunt Shemale Mistress Vanessa o stapana transexuala ce adora stilul de viata BDSM ! pot deveni Stapana ta si tu trebuie sa fi gata sa-mi satisfaci toate placerilesi dorintele mele ,sunt senzuala,eleganta,si foarte stricta !!!  O stapana Transexuala este unica prin natura sa si foarte rara ! daca vei devenii unul din sclavii mei atunci nu ma vei uita niciodata !!! daca vrei sa devii unul din sclavii mei atunci trebuie sa si demonstrezi ca meriti atentia mea !!!

Sedinta de dominare contin :

dominare fizica,dominare verbala ,spanking,assplay,assworship ,bodyworship,footplay,

footworship,penetrare,uro,CBT,spit ,humiliation,trampling,role play,feminization etc !!! nu accept scato,medical,electro !!!!

 

Telefon: 0724432700

Website: mistressvanessa.wordpress.com

triskelion.ro
ATENTIE!

Nu trimiteti coduri de reincarcare sau bani in avans. In cazul in care o faceti, este pe raspunderea voastra. Administratorii Stapane.ro nu raspund de corectitudinea profilelor Stapane.ro.

Administratorii si proprietarul Stapane.ro nu raspund in vreun fel de activitatea desfasurata de persoanele care ofera servicii platite, de calitatea, siguranta sau valoarea legala a serviciilor acestora. Stapane.ro ofera in aceasta situatie doar suport media, it si advertising, contra cost.