Dec 11 / contact

Stapana Daniela

Locatie: Bucuresti

Numele meu este Mistress Daniela,si sant o dominanta Pro-Dominatrix,( Dictionar de termeni Pro- Dominatrix)
Sant o dominanta HIGH CLASSE  super ,stilata ,eleganta,Sexy si discreta,sunt tot ceea ce ti-ai dori, poate chiar mai mult….Imi place sa ma joc, si sa fiu  tratata ca o regina de la inceput pana la sfarsit ador luxul . lotiuni parfumate cu semnaturi celebre pe cutie si chiar lubrifiant cu praf de perle daca se poate….:-) Practic Femdom ca un stil de viață, nu pentru necesitate, ADOR barbati care sunt  ascultători, bogati, inteligenti, atractivi, energici, financiar stabil, rafinat,  bine educat…..ADOR sclavi umili supusi si cu putere financiar …..ADOR  adevarati prizonieri ai Sclavie sexuala …..Sclav personal am 24/7 soțul sclav, îmi place să întâlnesc si alții..  ADOR sa ma folosesc de sclavi bărbați .Dacă nu sunteți sigur cu privire la sclavie ta / caractere sub nici măcar nu mă deranja.

Am  o adevarata pasiune pentru Dominarea Erotica si cea  Financiara. … Îmi plac lucrurile fine de LUX  , lucruri de înaltă calitate in viata , daca sclavul nu își poate permite, nu mă deranja . Daca iti place sa fi dominat si vrei sa evadezi din lumea reala fa un pas si intra in universul meu,FETISH BDSM . Dominare  pentru cei care sunt interesati de dominarea erotica.

 

 

 

triskelion.ro
ATENTIE!

Nu trimiteti coduri de reincarcare sau bani in avans. In cazul in care o faceti, este pe raspunderea voastra. Administratorii Stapane.ro nu raspund de corectitudinea profilelor Stapane.ro.

Administratorii si proprietarul Stapane.ro nu raspund in vreun fel de activitatea desfasurata de persoanele care ofera servicii platite, de calitatea, siguranta sau valoarea legala a serviciilor acestora. Stapane.ro ofera in aceasta situatie doar suport media, it si advertising, contra cost.